onsdag 30 juni 2010

Månadsbilden



Juni! Sommar! Bakom det där huset hade jag och E picknick ikväll <3

M

Svalor

Kjuge kryddor





Dagens lilla tur till Kjugekull resulterade inte i våfflor, som vi hade tänkt. Däremot stiftade jag och Nikon bekantskap med detta lilla söta bord fyllt av kryddor, blommor och lökar. Bara älskar alla charmiga detaljer på bordet; gamla slitna kartonger och trälådor, plastkrukor i olika färger och små små skyltar med namnet på kryddan eller löken ifråga. Självbetjäning dessutom - fint!

M

tisdag 29 juni 2010

Fototriss





Det är glest mellan mina bilduppdrag nu. Oklart varför. Men denna veckan ger jag mig på Fototriss, vars tema är ETT, TVÅ, TRE. Var på stranden idag och fångade tre vågögonblick. Vid första ögonkastet ser de likadana ut, men kolla igen...
En aning hypnotiserande att bara sitta och glo på vågorna som rullar in på stranden. Perfekt sysselsättning en ledig sommardag!

M

måndag 28 juni 2010

NYC



På någon av avenyerna, vid något tillfälle, under våra dagar i New York. Jag tittade upp mot den klarblå himmeln och mellan skyskraporna virvlade den där vita plastpåsen. Mina tankar gick till filmen American Beauty...

M

lördag 26 juni 2010

The Graduate




Såg denna film på flyget till USA. En klassiker med ett fantastisk soundtrack av Simon & Garfunkel, en ung, fin Dustin Hoffman och ett snyggt foto. Se!

M

Experiment



I brist på ett spännande objektiv till min Nikon fick jag tipset att sätta en bit tejp framför linsen. Tejp funkade inte så bra men lite cellofan gav det här lite drömska skimret. Inte världens skojigaste objekt kanske... men en rätt fin effekt!

M

onsdag 23 juni 2010

Rea



Älskar mina randiga ben som jag köpte på JC´s sommarrea - 75 kr pang bom!

M

NYC




Washington Square Park, Greenwich Village.

NYC


Yellow bike, Soho.

måndag 21 juni 2010

Oskar Linnros


FRÅN OCH MED DU SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT.

torsdag 17 juni 2010

NYC





I Soho gick jag förbi en liten butik med den här alldeles underbart fina väggen. Den hade jag gärna haft i mitt hem. Hjärtan och min favoritfärg grön - vad mer behövs egentligen?

M

tisdag 15 juni 2010

Nom nom



Köpte på mig lite godis i Amerika och detta är helt klart favoriten!

M

söndag 13 juni 2010

NYC



En man och hans resväska, Central Park. Härifrån ser han ganska nöjd ut. Central Park är den största, finaste och mest välskötta park jag varit i. En gigantisk oas mitt på Manhattan. Vi bodde 300 m från den.

M

NYC


Mina bröder, Oliver och Martin.
Central Park, New York.

NYC


Kvällssol på Manhattan.

torsdag 3 juni 2010

Ja



Såg den här vackra klänningen hos Lake Jane och tänker: 1) jag vill gifta mig, och 2) jag vill gifta mig i den där.
Bröllopsklänning - check. Nu ska bara Erik fria. Sen kör vi.

M

New York



På lördag lyfter planet. Fem dagar och sex nätter ska spenderas i New York City. Det stora äpplet. Lyssna på Alicia Keys fina låt om staden, den är väl så bra utan Hova.
Alicia Keys – Empire State Of Mind (Part II) Broken Down

M

Lagmansgatan 3



Utanför vårt vardagsrumsfönster växer detta lilla söta träd upp. När vi flyttade hit var det inte mycket att hurra för, men nu börjar det verkligen växa till sig. Det har två kompisar bredvid sig och de tre kommer utgöra en fin liten oas om några år. Då bor någon annan i vår lägenhet... Kommer att sakna det här stället i augusti.

M

Täppet, Åhus



Sommar, sommar, sommar!

onsdag 2 juni 2010

Siesta 2o1o







1. Cupcake-wünderbaum i Amys bil, på väg mot Siesta i Hässleholm
2. Jag och lillebror mellan vinklunkarna i bilen
3. Becca och Amy <3
4. Kärlek
5. Kvällssol, försommar, löv, Markan, underbart

Bilder tagna med min Canon digitalkamera.

M